VERA - ANTHRISCUS BLACK MOLLY  - VINNARE AV ÅRETS SKÅNEFLAT

2014-02-07

Vilket fint pris att knyta ihop det gångna året med!

Mia och Veras framfart 2013 har verkligen varit lyckosamt.Efter några 2:a pris på jaktprov under våren i Danmark lossnade det sedan under hösten och den sista 1:an föll på plats. En anmälan till elitklassen slutade tyvärr med att Vera började löpa det hade varit roligt att se hur det hade gått där, säkert till pris.Med Mias intension att para Vera på hennes nästa löp gjorde att vi insåg att Vera behövde ett bättre pris på utställning. Tiden var knapp och inte många utställningar i sikte. Mia hittade en i Danmark. Vi for dit.

Så här gick det:
Vera vann jaktklassen!
Hon vann bästa tikklassen!
Hon tog Cert!
Hon blev bästa Brukshund!
Hon slutade som BIM! Skåne sektionen anordnade ett dubbelarrangemang. 
Dag två är det WT och där vinner Vera Öppenklassen.BRA JOBBAT "tjejer" och lyckat till 2014!

Nu väntar Mia på att Vera skall börja löpa så att hon kan para henne…………….
Lycka till!

Så här sammanfattar Mia sitt och Veras år:
Jag och Vera har haft ett härligt år. Vi har provat på både utställning och WT, något som vi inte gjort på några år. Det har endast varit jakt för hela slanten - det är ju det som vi tycker är roligast. Men tack vare Margaretas hjälp tog vi oss iväg på en utställning och det blev en härlig dag! Tusen tack Margareta för all hjälp! 
Detta har givit mersmak och jag kommer definitivt att ställa ut Vera mer, och ett och annat WT kommer det säkert att bli. Målet dock är start i elitklass, besvikelsen var stor när Vera började löpa och jag fick stryka oss. Men så är det ju med att ha tik.
 
Nu väntar vi på löp, och det ska bli mycket spännande och roligt att få ta en kull på Vera, en kull som kommer att bli den första för min och Daniels kennel Jaktiverns.


Antal kommentarer: 1

2014-02-11 08:14:20 - Lotta och Pärla

Heja Mia och Vera(heart). Kämpar man så vinner man(flower). Håller tummarna för ett fantastiskt 2014!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)