Elitlydnad & WT

2011-10-30

Bell och jag tävlade i lydnad i helgen närmare bestämt Malmö. Vi vann med ett andrapris. Den efterlängtade sista ettan kommer kanske nästa gång bara vädrets makter också är på vår sida. Förra året blev ju flera tävlingar inställda på grund av snön.  Vittringspinnarna – där blev det lite rörigt för oss då samma utgångsläge använts till sändande till rutan.

Bell är i och för sig förtjust i rutan, så det blev en runda upp till den innan han så smått drog sig neråt igen. Tur att han har bra näsa, för rätt pinne kom in men poängen blev ju därefter.

Sändande till konen för att sedan apportera blev också lite tokigt då konen denna gång inte var problemet utan mitten apporten var bara så frestande. Att det skall vara så märkligt att på träning så går det hur bra som helst till att det på tävling kan strula med speciellt konen då Bell tycker att den kan vi skita i, apporterna skall in.

Tusen tack Helene för att du kom och filmade oss, det har man mycket att lära på.

Stort GRATTIS till Mia & Vera som debuterade på LRK/FRK:s WT och gjorde en finfin debut, 62 poäng och en 13:e plats (av 37 startande).

Antal kommentarer: 3

2011-11-01 23:21:26 - Helene, Wallander & Beck

Margareta, som domare Carina sa: "om inte idag så nästa gång"! Så snart så :)

Grattis Mia till en finfin WT-debut :)

2011-11-02 08:42:39 - Lotta och flocken

Grattis Mia och Vera. Ni är så duktiga(flower)

2011-11-02 08:43:58 - Lotta och flocken

Margareta, du vet att han kan! Bryt ihop och kom igen:P
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)