GRATTIS  GRATTIS WALLE OCH ALLA ANDRA SOM VARIT UTE I HELGEN

2010-06-13

Vilken duktig kille du är Walle, 1:pris i lkl II på första försöket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Skanör Falsterbo. 

Efter att på lydnads träning i Lomma  kört Wallander i tvåan och konstaterat att det såg ju riktigt bra ut så skickar Helene in en anmälan till Skanör Falsterbos tävling den 13 juni.

Nu var det ju lite i senaste laget men så fick dom en återbudsplats och tog den och tur var väl det. Själv stod jag bakom en buske och såg när Helene och Walle gick sitt program och jag var övertygad om att det gått vägen men när man inte har penna med sig så blir man lite osäker. Själv var Helene övertygad om att det inte var ett första pris dom fått speciellt som hoppet bara gav en 5:a. Men glädjen blev desto större när hon började förstå att det dessutom hade gått jätte bra. Grattis än en gång till er båda.

Grattis också till Britt-Inger som startade Maya för fösta gången och fick ett tredje pris. Jättebra jobbat. Nu är starten avklarad så nu är det finslipningen som skall till. Själv tycker jag att ettan är lite av hela havet stormar och så var det också i Britt-Inger och Maya´s ruta, som tur var hann dom få en 10:a innan alla hundar började fara rundor.  

Bell och jag gjorde debut i elit rutan. Sittande i grupp 0:ade vi. En hund som satt bredvid pep hela tiden och jag tror han tyckte det var obehagligt, eller också blev han nyfiken för han blev inte kvar på plats. Fjärrdirigeringen den såg han ut som om han aldrig hade gjort och blev väl mest liggande, matte befann sig ju så himla långt bort. Annars skötte han sig ganska, bra får väl göra lite mera finslipningar där också. Efter att ha fått en enorm smak för rutan så kunde han knappt bärga sig innan det blev dags för det momentet. Får väl träna med många rutor på plan så att det inte blir så märkvärdigt.  

Vi kom på tredjeplats.

Efter pris utdelningen gick Jag, Helene och Britt Inger en sväng och rastade hundarna och därefter bjöd Walle sin bror Bell och sin lillebror Beck på en himla smarrig hamburgare på Burger King vid Ica Toppen i Höllviken. Maya hade annat för sig.

Grattis också till Eva och Kidd som i fredagskväll var iväg och tävlade och fixade ännu ett 2:a pris i Lk II. Snart kommer 1:an, det vet vi!

Antal kommentarer: 2

2010-06-14 09:09:58 - Britt-Inger o Maya

(heart)- grattis till Helene som fixade ettan med Wallander.Bell var också duktig och klarar sej säkert bra vid nästa tävling.Maya var mycket okoncentrerad och matte otroligt nervös men har fått "blodad tand" för tävling igen.Kanske det blir en hamburgare nästa gång för Maya:P

2010-06-15 22:00:40 - Helene, Wallander & Beck, stadsflattarna.se

Klart det blir en burgare för Maya oxå... tänk så många år det var sedan sist du tävlade, inte konstigt med lite nervositet. Hoppas du anmält dig till en ny tävling redan!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)