Snygga Vera

2013-09-21

Vilken kanondag vi hade i Danmark!!!!

Mia med Vera hämtade mi kl 8.00. Vi skulle åka till Danmark, Vera skulle ställas ut.

Jag lovade att hjälpa Mia då hennes intresse för utställning är lika med 0 (men kanske inte nu längre!). Jakten går i första hand.

Vi konstaterade att en av tikarna som också gick i samma klass som Vera hade en pappa med en rad av utställningstitlar som inte räckte på bara en rad - hur skulle detta gå?

Ett förstapris, det skulle vi bli helt nöjda med.

Så här gick det:
Vera vann jaktklassen!
Hon vann bästa tikklassen!
Hon tog Cert!
Hon blev bästa Brukshund!
Hon slutade som BIM!

Hennes kritik:
4 1/2 år gammal svart tik med ett särdeles feminint huvud och uttryck. Korrekt bett och ögonfärg, god profil, hals och rygglinje. Välansatt svans som bärs korrekt, välvinklad fram och bak, rör sig med bra drive. Tillräcklig benstomme, korrekta tassar, tillräckligt djup bröstkorg, utmärkt pälskvalitet, välrepresenterad.

BIM var inte helt fel, då jättestora mörka moln tornade upp sig och vi skyndade till bilen och hur det gick på resten av utställningen vet vi inte för då satt två nöjda tjejer och en jättesöt tjej i bilen på väg hem till Sverige.

När vi kommer in på min garageuppfrat så ringer Mia's Daniel och berättar att hans labrador Aya är A-prov Godkänd kkl - GRATTIS till er båda, nu får ni fira ikväll. Vilken fin början på er nystartade Jaktiverns Kennel!Antal kommentarer: 8

2013-09-21 17:10:01 - Helene, Wallander & Beck

Stort GRATTIS till finaste Vera (heart)!

2013-09-21 20:38:54 - Mia

Ja, vilken dag vi har haft, Margareta! Allt gick så snabbt. Du och Vera for in och ut ur ringen med en massa band, guldskedar,guldgafflar, guldknivar och rosetter - jag hann inte med och förstod inte riktigt vad som hände. Men kul var det! Tänk att min lilla Vera är så snygg!

Tusen tusen tack för all hjälp Margareta! (heart)
Jag kommer närmre och närmre min dröm att ta valpar efter Vera. Tack för en underbar hund (heart)

Ps fattas ett foto där du äter lunch med de fina guldbesticken ;)

2013-09-22 10:58:46 - Ulrika

STORT GRATTIS Mia! Så himla roligt! Och ett stort grattis till dig Margareta för din fina uppfödning! Kommer ihåg känslan i Växjö när vi ställde ut Isa!
Lycka till med dina drömmar Mia! Du är ju på god väg!
Kram!(heart)

2013-09-22 11:14:53

Grattis - Grattis till härliga resultat i vänstervarv.

Tänk att mitt tjat om att ställa ut fina Vera gav mersmak. Under hösten finns på rimliga avstånd växjö, Åstorp och Naestved (Danmark).

Kramis till er båda

Ann-Sofi

2013-09-22 17:16:30 - Lotta, Pärla och Cheia

Så himla roligt och att Vera är snygg, det fick du ju nu papper på(heart). Vänstervar är ju vad det är och inget förstår man! Men det gör ju inget när rosetter och andra gåvor regnar in:D

Även grattis till Daniel och hans bedrifter!

/Lotta

2013-09-22 17:33:21 - Birgitta Brun, E-postadressen är dold

Strålande, fantastiskt vad mer(flower) kan man säga. GRATTIS Mia och Vackra Vera. All Lycka i framtiden.(heart). Imponerande framgång. Tinna och jag gläds verkligen över att få vara era vänner.(star)(star).
Margareta vårt stora stöd och hjälp enastående att vi har henne.
Stor kram till er alla Mia, Ellen, Daniel och Vera. Hälsning Birgitta och Tinna

2013-09-22 17:51:26 - Berit och Ariel

Jättestort GRATTIS till Vera som är både stilig och duktig! Verkligen roligt att läsa hur bra det gick och hennes fina kritik(heart). Nu kanske det blir fler utställningar! Hoppas det blir valpar efter detta hoppas en som funderar på att snart skaffa en flatte till.

2013-09-22 19:04:19 - Gunilla, Bessy och Flow

Stort Grattis till fina Vera, matte och uppfödare(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)