Lydnadstävling på hemmaplan

2011-06-06

VARMT, VARMT ALLTFÖR VARMT

Nu har Bell i alla fall suttit på sittande i grupp och det är ju alltid något som jag är väldigt nöjd med.

Att jag själv skall klanta till det  är ju inte hans fel, men jag hade förbaskat ont i högerfoten och friaföljet blev också därefter.

Hela resten av programmet för den delen också. Nu kändes det som om värmen också påverkade oss då allt var ganska segt.

Tävlingsledaren lyckades med bedriften att när jag vänt mig om och hon skulle lägga ut vittringsapporterna så upptäcker hon att hon har tagit fel påse. Det fattas en pinne. Då får vi göra om momentet, men när jag skall vända mig om lyckas jag sparka Bell på framtassen så att han tar ett skutt och sätter sig rejält snett (SUCK) han hittade rätt pinne i alla fall.

Resultatet är i alla fall att jag idag har ringt till vårdcentralen och fått en tid till nästa onsdag så att jag förhoppningsvis får en remiss till ortopeden så att dom kan åtgärda foten. Har opererat den vänstra för många år sedan. Det var något som kallas Mortons syndrom. (Mortons neurom/Mortons syndrom är ett smärtsamt tillstånd som beror på att nervrötter kläms mellan metatarsaledsbenen på grund av ett kollapsat främre fotvalv. Det innebär att känselnerven mellan 3:e och 4:e tån kommit i kläm och bildar då en ömmande knuta som kan ge svår belastningssmärta i form av värk med en huggande känsla (mortons syndrom), detta ger en skarp smärta vid varje steg).    Sen kan man inte skylla på något – Ha!

Nu skall vi träna jakt – det skall bil roligt. Tror att jag väntar med lydnaden till hösten då det blir lite svalare……………

Antal kommentarer: 4

2011-06-08 16:24:30 - Lotta och Pärla

Ni gjorde ett bra jobb, tycker jag. Men ser med glädje fram emot en träningskompis på jaktträningen(heart)

2011-06-08 23:29:47 - Lotta, www.friden.de

Aj aj... hoppas din fot blir bra!! Och att du och Bell kommer igen till hösten, det är vi helt övertygade om. Ha en riktigt skön sommar och hoppas vi kan ses för lite träning när semestern snart kommer.

KRAM Lotta & Zäta(flower)

2011-06-11 09:40:36 - Mia o Vera

Det var bra jobbat. Inte lätt med en ond fot.
Hoppas att du snart får hjälp med den.

Jaktträning blir väl kul:)

2011-06-20 15:51:02 - Camilla med flock, E-postadressen är dold, www.starflats.se

Aj, aj det låter smärtsamt med foten, hoppas att du kryar på dig i rask takt!! Lycka till med jakten och allt annat ni tar er för, vi synes och höres!!
Kram
Camilla med flock:)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)