Viltspårkurs för Bea och Göran

2011-03-21

Det var ruggigare och kallare än vi väntat oss när vi anlände till Berit med Vira. Långkalsonger och ylletröja var ett måste för oss alla 8 deltagare.

I väntan på att John och Birgitta skulle dyka upp gick vi in i Berits kök och förberedde oss lite och Bea och Göran som inte träffat alla tidigare fick möjligheten att bekanta sig med dom.

Med flaskan och klöven  - ut för att lägga spår:

In igen för att få ytterligare information om spårläggning och så passade vi på att förse oss med lite våfflor, sylt, grädde och kaffe innan det var dags att ge sig ut i snålblåsten:

Har du gått upp i vikt Bell eller är det bara matte som är fumlig med spännet?:

och så iväg:

Berit och Vira:

För varje ekipage som gick så hade vi antingen Bea eller Göran bakom oss. Resten av spårgänget stod kvar vid starten för att se och lära:

John och Bella:

Britt-Inger och Maya förbereder sig:

 

Britt-Inger och Per hade fått varandras spår, så var är starten någonstans?  eller är det vårdans vid Hornborgarsjön:

Dagens i särklass duktigaste par var Maya och Britt-Inger. Maya tuffade på i samma fart från punkt A till klöven – vi alla stod bara och njöt:

Vi ses nästa lördag igen.

Antal kommentarer: 1

2011-03-24 14:38:32 - Britt-Inger, E-postadressen är dold

:D Detta är jätteroligt tycker både Maya och matte,hon var superduktig ,nog blev jag snopen att hon tog spåret så perfekt för första gången och med en jätteälgklöver på slutet , hon får en (star) för det.Får se hur det går i fortsättningen.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)