Vår i luften?

2011-03-13

Och suget efter träning infinner sig. Igår lördag träffades Helene med Beck och jag med Bell och Spot i ”Lommafuret”. Det var ett tag sedan vi träffade detta ekipage då stor del av deras tid går åt till att träna lydnad med Team Nos.

Vi fick hålla till i bortre delen av ”furet” då Lomma BK anordnade MH. Det gick bra det också och så fick vi lite skott på köpet. ”Grabbarna” var taggade och Beck fick börja med en enkel & en dubbelmarkering som han fixade hur bra som helst, därefter gjorde  vi  ett närsök där dom fick plocka in ganska många små dummies var och det gällde att ligga i och använda näsan.

Markering med stopp för närsök klarade Bell och Spot bra, däremot hade Beck lite svårt att lyda Helenes stoppsignal men med en åldersskillnad på fyra år så är det ju inte så konstigt plus att detta inte var något Beck var riktigt färdiga för – vi bara testade lite.

Linjetag med Helenes special gjorda fasan och kanin gick hur bra som helst för alla tre.

Beck på väg in:

Beck har verkligen vuxit sedan jag såg honom sist inte på höjden alltså utan på det mentala planet. Det skall bli roligt att se vad den ”killen” hittar på under året tillsammans med sin matte.

Att konstatera att man hade lite för mycket kläder på sig känns som om våren ändå är på gång………..

En försenad födelsedags hälsning till Maya och Jazz som blev tre år den 10 mars   GRATTIS och kram från oss  

Det var oss som Spot spanade på:

Kul att se vilken fokus grabbarna har på sina mattar, jag gick från höger till vänster sida:

Antal kommentarer: 1

2011-03-13 21:06:54 - Helene & Beck

Tack för igår... kul att du som inte sett Beck på ett tag tycker att han "växt till sig"!
Vi kämpar på och nog skall det gå att få "stopp" på honom igen framöver, det har ju funkat tidigare... behöver nog bara fräscha upp minnet på honom lite :-)

Ha en bra vecka... om inte förr så ses vi på lördag!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)