VAD HÄNDE 2012, VAD SKALL FÖRHOPPNINGSVIS HÄNDA 2013?

2013-01-17

Börjar väl med gamlingarna:
 
Först ut Anthriscus Captain Kidd.
Kidd blev Kennelns första Rallylydnadschampion, är en mycket stolt Kennel mamma.
 
 
Bell och jag startade på jaktprov i Elitklass och fick ett tredje pris som bästa resultat.
 
 
Beck blev mentalbeskriven i Lomma. Han fixade två ettor i lydnadsklass II. Beck var också med på Flatmästerskapet där han hade full pott på två stationer men åkte ut med en nolla på stationen med vatten då retningen blev för stor och det kom lite ljud ur killen. I lydnadsklass III gjorde Beck och Helene debut i snöoväder med mindre önskvärt resultat.
 
 
Vera tog en 1:a i Danmark i öppenklass på jaktprov och ett 3:dje pris i Sverige.  
 
 
Tinna var på utställning i Malmö - very good.
 
Pärla blev mentalbeskriven i Lomma och hon startade på jaktprov i Danmark och fick en 3:a i Ökl. Debut i lydnadsklass II och ett tredje pris där också.
 
 
Lilla Ariel blev BIR valp på Flattklubbens inoff. utställning och syster Ella blev BIR valp på Malmö utställningen med jätte fin kritik.  Vad månne bliva av "töserna" Hansson"?   
 
 
 
Nu ser vi fram mot detta året och hoppas att en del siffror blir lite rakare. Men huvudsaken är att vi har trevligt med våra hundar och vi har alltid lika trevligt när vi träffas och tränar. Det ser jag verkligen fram mot till våren.
 
Själv har jag inte givit upp att starta Bell i Elitklassen i jakt och inte han heller för den delen. Det är lika mycket fart och glädje i honom.
 
Får se vad jag och Spot hittar på. En start i lydnadsklass III kanske eller en start i Danmark för att ta den sista 1:an på jaktprov i Ökl.
 
 
Helene hoppas att Beck under 2013 skall mogna till sig och hennes mål är att ta ett första pris i lkl III.
 
Mia och Vera har bestämt att dom skall ta sista 1:an i Öppenklassen och Lotta och Pärla att dom skall ta den första.
 
 
Jag vet att flera funderar på att gå ut och starta på viltspår  - eller hur? Maja som är så himla duktig. Tinna klarar absolut ett i öppenklassen.
 
 
 
Hoppas på att fler kommer till våra träningar.

Antal kommentarer: 2

2013-01-24 20:03:58 - Paulina, E-postadressen är dold

Kul med en sådan här sammanfattning och mål. Måste dock ändra Kidds info lite, han är inte rallylydnadschampion men dock har han fått titeln RLDF, vilket är att han har diplom (och fått de tjusiga bokstäverna vid sitt namn) i fortästtningsklassen i rallylydnad (precis som LP I, LP II osv i lydnad). Men lika stolt är jag för det (heart) :P

2013-02-06 09:53:27 - birgitta brun, E-postadressen är dold

Instämmer med Paulina att det verkligen var en kul ide. Vilket arbete Du Margareta lägger ned på att hålla reda på oss all och att dessutom ge oss så FIN STIMULANS att träna och att glädjas åt våra hundar. Tusen tack.(inlove)8-)(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)