Valputställning

2010-03-01

FÖRST  VILL  JAG GRATTA  SJÖRÖVARKULLEN PÅ DERAS FEMÅRS DAG som var i lördags den 27 februari. Tyvärr har vi haft ett litet data haveri sedan i fredags så det har varit omöjligt att gå in på vare sig mailen eller internet. Jag hoppas att alla ”Sjörövare” hade en bra dag. Spot och Bell fick vara hemma och mysa med husse då jag själv sprang vänstervarv  med Pärla.                

Utställning  i Qpoolen i Hässleholm.

Helene körde i dag. Hon och Beck hämtade mig  8.15 för vidare färd norrut. Utanför Höör skulle vi plocka upp Paulina närmare bestämt vid Bilema. Men döm om vår förvåning när vi anlände där på utsatt tid, där fanns då ingen Bilema utan City Gross. Nu var vi tvungna att köra in där i alla fall för att lugna pulsen lite och kolla vad som var fel. Precis som vi svängde in vid parkeringen så stod Paulina där,  himla tur. Inte så ofta man kör den vägen City gross har legat där i några år.

Väl framme möttes vi av Per och Ida med Chili. Ida skulle visa Chili i dag. Till Mia hade jag sagt att det räckte absolut med att vara vid Qpoolen vi tio tiden så det var inte så konstigt att jag blev orolig när klockan började närma sig halv elva och ingen Mia och Vera var i sikte. Ringde Mia på mobilen och det visade sig att hennes bil  satt fast i en snödriva på tomten. Hjälp var på väg och vi kunde känna oss lugnare.  

Väl inne i Qpoolen var det varmt och trångt och som vanligt blev det lång väntan.

Beck var först ut i ringen med Paulina som ”handler”   1, HP och sedan 3 bhk  -  Grattis till din stiliga kille Helene.  Paulina skötte sig utmärkt och jag hörde att hon skulle få livslång handler chans, med nästa tillfälle i Malmö.

Sedan var det Pärla, Vera och Chili som skulle visa sig i ringen. Pärla tog hem första platsen med HP, därefter följde Vera och sedan Chili. Kritikerna var i stort sett identiska så vi får vara jätte nöjda med resultatet. Jag höll nästan på att glömma att jag anmält till syskon klass också så då var det in i ringen igen. Valet blev att Pärla, Vera och Chili fick representera Anthriscusarna då dom var mest jämna i storlek och utseende. Snyggingen Beck fick heja på utanför ringen.  En tredje placering i stora ringen av 8 grupper var jätte bra.

Innan vi var inne i stora ringen var vi hos Maria, Rebecca och Mira med familj. Mira hade skadat sig och kunde inte vara med på utställningen. Jag hoppas att hon kryar på sig och att vi snart får se henne igen.

Tack alla för en trevlig helg, hoppas vi ses snart igen, då helst i skogen för det är ju där vi trivs bäst eller…………………………..   

Antal kommentarer: 2

2010-03-01 16:53:52 - Mia

Visst trivs vi bäst i skogen!! Utan tvekan!! Men med så här fin kritik på våra Black-hundar måste vi prova på det här med vänstervarv flera gånger. Så i sommar siktar jag o Vera på utställningen i Hässleholm och den gången ska iallfall inga snödriver hindra mig från att komma i tid...
Tack själv för en trevlig dag o än en gång grattis Beck o Pärla för era HP. Kul!!!

2010-03-03 18:34:34 - Mira, mirasblogg.blogg.se

Jag är piggare nu och mår mycket bättre, jag ska på återbesök på djursjukhuset på fredag..
Kram!:)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)